Musik FOR BØRN OG UNGE
Album Beskrivelse
KATSJ påske event d. 16 aprilSe billederne her!
BANDFOTOVed øvelsen september 2016 på FilippavejSe billederne her!
Københavns LokalradioUdsendelse d. 23 aug. kl 22. Reklame for ADOPSe billederne her!
A Day of Praise 16Up-Side-Down på Børnescenen 17 september 2016Se billederne her!
Juleshow Vineyard 2015Julegudstjeneste i Vineyard på FrederiksbergSe billederne her!
Vineyard Juleshow 2015Juleshow i VineyardSe billederne her!
JULESHOW - POTRÆT BILLEDERBilleder af børn ved Julegudstjeneste 2015Se billederne her!
USD Øver november 2015Sangerne øver til Juleshow 2015Se billederne her!
Julehygge i Jyllinge 2015Julefrokost for alle frivillige i Up-Side-Down, dejlig mad, lege og hyggeSe billederne her!
GUF 2012Børneevent I MariagerSe billederne her!
GUF 2010Børneevent I MariagerSe billederne her!
GUF 2008Børneevent I MariagerSe billederne her!
GUF 2006Børneevent I MariagerSe billederne her!
GUF 2005Børneevent I MariagerSe billederne her!
GUF 2004Børneevent I MariagerSe billederne her!
GUF 2003Børneevent I MariagerSe billederne her!
GUF 2002Børneevent i MariagerSe billederne her!
Nextgeneration Øvelse 2010Et ungt band med Andreas og Monica i frontSe billederne her!
Indspilning i KKR 2009Vi indspiller CDSe billederne her!
Vi har været med i UP-SIDE-DOWNGamle Profilbilleder helt fra vi startede og frem til nuSe billederne her!
GenerationsGudstjeneste 2005Kirken I Kulturcentret 2005 Genetartions GudstjenesteSe billederne her!
GospelKidz i Studie 2009GospelKidz indspiller til Up-Side-Down CDSe billederne her!
Mit LINK - Studie billeder 2009Optagelse af "Mit Link" Se billederne her!
Julen handler om dig. Bagstage 2010Foto fra studie og locationSe billederne her!
Gospelfestival i KulturcentretBørne gospelfestival 2005Se billederne her!
BMk 2006Børnemedarbejder konferance - 2006 Vi spiller på den store sceneSe billederne her!
Ringsted 17. Juni 2015Børneteltet I Ringsted sammen med Børn og TroSe billederne her!
Pinsekirken Randeres 2015GenerationsgudstjenesteSe billederne her!
Fastelavn 2015Fastelavnsgudstjeneste på FilippavejSe billederne her!
Ringsted 2014Børn og Tro sammen med Up-Side-DownSe billederne her!
Jule-Gudstjeneste FilippavejKrybbespil på den gode gamle måde med Skuespiller, sang og musik. Der var 28 medvirkende og det var en helt fantastisk dag. Kirken var fyldt med gæster.! Se billederne her!
Øvelse d. 26 oktoberEn stor del af det at være med i UpSide-Down er at dele liv... Vi hygger her inden vi går i gang med øvelsen og spiser nybagte boller til stor glæde for alle. En typisk øvelse vare omkring 3 timer. Her afholdes den i Jyllinge hvor vi også har studie. I dag skal vi øve og indspille støtte track til Juleshow 2013. Har du lyst til at være en del af UpSide-Down er du velkommen til at tage kontakt til os. Se under kontakt info.Se billederne her!
Musik Øvelse 13/9-2013Når vi musiker øver er der altid sjov og ballade.Se billederne her!
Vigerslev KirkeSommerfest for hele familien i Vigerslev Kirke. Up-Side-Down underholder med musik, konkurrencer og en rigtig god forkyndelse om venskab. Det var Henrik Badsted der var vores forkynder ved dette event. Søs stod for konkurrencer. Danserne på billederne er fra dansegruppen "Bounce"Se billederne her!
KongelejrenHvert år afholdes der lejr for en bunke dejlige børn på Kongelejren. Up-Side-Down havde den stor glæde at få mulighed for at holde en fest aften med musik, sang konkurrencer og forkyndelse. Tak til alle medarbejder og børnSe billederne her!
Ringsted.Evangelisk Børnemission har i mere end 30 år afholdt børneevent i Ringsted- UpSide-Down var med i år og havde en fantastisk oplevelse sammen med børnene. Vi håber at kunne komme tilbage næste år!Se billederne her!
Øvelse d. 15/6 2013En super sjov øvelse i Jyllinge med Sang og Musik, Koldskål og vandkamp!Se billederne her!
Fastelavn 2013KATSJ Fastelavnsfest i ASUZA Kulturcentret, Drejervej 15-21 KBH NV. En fantastisk fest i samarbejde med KATSJSe billederne her!
GPS Live 2012GPS i KKR Studie. Se billederne her!
Blåhøj Børnefestival 2012You Are Wanted. Blåhøj Børnefestival 2012. Et fantastisk børne event i samarbejde med Betaniakirkecenter Børne og Unge afdeling i BlåhøjSe billederne her!
Filippavej 2012 I Kongens TjenesteUp-Side-Down i samarbejde med Apostolsk kirkes Junior klub. 87 børn trykkede den af med musik, dans med Alive, konkurrencer og super spendende forkyndelse.Se billederne her!
GUF2011GUF er ferie, fest og fede børnesamlinger hvor vi hygger og priser GUD Det er årets største børne-event. Up-Side-Down står for Konkurrencer, sang og musik I år var temaet "Regnskovens Rytme" Historien var skrevet af Peter, Mathias og Julie. Sangene til årets GUF kan downloades på denne side og er skrevet af Mia og DavidSe billederne her!
Blåhøj Børnefestival 2011På årets børnefestival i Blåhøj var temaet: I kongens tjeneste. Efter en vellykket dag med fantastiske boder, konkurrencer, udfordringer, lækker mad og masser af sjov gik Upside down på scenen i Betaniakirken. Flere hundreder børn var med til at gøre aftenen en fest.Se billederne her!
Humlebæk 2011I Kongenstjeneste. Strandvejskirken var den perfekte ramme for vores første show i 2011. Alle var udklædt og stemningen var helt i top. Musik, Dans, Konkurrencer og en fantastisk forkyndelse var noget af indholdet da Up-Side-Down besøgte Strandvejskirken i Humlebæk søndag den 8 majSe billederne her!
Katsj adventures Se billederne her!
Nytårskur 2010/2011Årets store "julefrokost" afholdt i januar 2011. Der blev der samlet op på hele 2010, og delt visioner for det nye år. Hertil var der lækker mad, musik fra Next generation, rap fra Kenny G og masser af spas.Se billederne her!
Indspilning af musikvideoerOptagelse af musikvideoer i Københavns kulturcenter. Videoerne blev produceret i samarbejde med TV-kanalen KKR og var produceret af dygtige teknikere. Videoerne bliver blandt andet brugt i børneprogrammet "GPS" på KKR. Følgende af Upside downs sange blev indspillet: Bibelen er mit link, Livet er en gave, Telefonsangen, Det er okay, SansesangenSe billederne her!
Apostolsk summercamp i KoldingKoncert i Kolding på Apostolsk kirkes sommerstævne. Se billederne her!
Nextgeneration i ungdomsklubben "PT" i KøbenhavnNextgenerations andet "store" koncert i teenageklubben PT beliggende på Nørrebro i København. Se billederne her!
Blåhøj børnefestival 2010Blåhøj børnefestival er et af de store events på året og ikke uden grund. Festivalen er forberedt mange måneder i forvejen og rummer flere hundrede børn, som inviteres ind fra gaden. Ved festivalen spillede både Upside down og Nextgeneration, samt havde hele danse, forkyndelses og underholdningsteamet med.Se billederne her!
Fastelavn 2010 KATSJUpside down spillede i februar 2010 til fastelavnsfesten arrangeret af Katsj på Nørrebro i København. En formiddag fyldt med lækker musik, underholding og tøndeslagning.Se billederne her!
Gospelfestival 2005Børne gospelfestival 2005Se billederne her!
Nextgeneration øvelseBilleder fra en af de føste Next generation øvelser. Disse drenge er fremtiden er rocker der ud af!Se billederne her!
Juleshow 2009Upside downs dansehold var en del af Københavns kulturcenter juleshows-produktion til glæde for mange hundrede tilskuere over flere forestillinger.Se billederne her!
Indspilning af Gospelkidz vokaler til "Mit link" cdI forbindelse med produktion af "Mit link" cd'en blev børne gospelkoret "Gospelkidz" indspillet i KKR studierne. Se billederne her!
Upside down lejr, KulhuseBilleder fra Upside downs årlige lejr hvor hele foreningen samles, trænes, hygger og ler sammen. Dette år var havde vi besøg af Claes Wegner som underviste sangerne i vokal-træning.Se billederne her!
Kulturcenteret, KøbenhavnKoncert i Københavns kulturcenter med sangene "Bibelen er mit link" og "Skyen viser vej".Se billederne her!
GUF 2009GUF er sommerens store event som foregår på Mariager summercamp. Her spiller Upside down hver dag for flere hundreder børn i en hel uge. Op til så stort et arrangement er det vigtigt med god forberedelse og øvelser.Se billederne her!
Blåhøj børnefestival 2009Se billederne her!
Gospelfestival i KulturcenteretBørne gospelfestival 2006Se billederne her!
Lindehøj kirkeKoncert ved arrangement ved Lindehøj kirke i Herlev. Udover musikken, havde børne masser af muligheder for at lege og havde det skægt.Se billederne her!
FyrendalTestSe billederne her!